Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde istifadan sonra da kovulma şoku!

Hekimoğlu dizisinde istifadan sonra da kovulma şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, final yolunda adım adım ilerliyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yaşananlar da izleyicileri etkilemeye devam ediyor.

Dizi hayranları hikayeden ve gidişattan çok memnun olsa da Kanal D reytinglerden memnun değil. Hekimoğlu dizisinin finali için zaten karar alınmıştı.50.bölüm itibari ile veda edecek olan dizinin geriye 4 bölümü kaldı. Hekimoğlu 47. Bölümüyle birlikte 27 Nisan Salı günü izleyicisi ile yeniden buluşacak. Yeni bölümden ilk fragmanı yayınlandı!

Hekimoğlu dizisinde önceki hafta Mehmet Ali’nin istifa depremi yaşanmıştı. Sonrasında yeni iş görüşmesinin iptal edilmesi Memoli’yi kızdırmıştı. Bu hafta ise dizide Hekimoğlu, Emre’yi kovuyor!

Hekimoğlu tarafından kovulan Emre iç hesaplama yaşıyor. Zeynep ile dertleşen Emre’yi bundan sonra ne bekliyor? Tekrar ekibe geri dönecek mi? Zeynep ile Emre’nin konuşması da bir hayli duygusal olacak.

Ekranda final yapmasından sonra dijitalde devam etme ihtimali konuşulan, ancak bu konuda henüz net bir bilginin olmadığı Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!