Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi rakibi Kardeşlerim’e reytinglerde çelme taktı!

Gönül Dağı dizisi rakibi Kardeşlerim’e reytinglerde çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gönül Dağı dizisi ikinci sezon için çok etkileyici bir mesaj verdi! TRT1 ekranlarında Gönül Dağı dizisi, dün akşam ikinci sezona başladı. 30 bölüm süren ilk sezonun ardından dizinin yeni döneminin nasıl başlayacağı çok merak ediliyordu.

Gönül Dağı dizi hayranları, ekran başına geçti ve yapımı büyük bir heyecanla takip etti. Bugün ise reyting sonuçları ortaya çıktı. Geçen sezon çoğu zaman tüm kategorilerde birincilikler elde eden Gönül Dağı dizisi yine zirvede yer alarak dönüş yaptı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi güçlü bir mesaj olarak anlaşıldı. Yeni sezonda da yine etkileyici hikayeler sunan diziyi izleyicilerin ne kadar çok özlediği de ortaya çıktı.

Elde ettiği reytinglerle geçen sezonun gerisinde kalsa da Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon başlangıcının gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz. En önemli mesaj ise Kardeşlerim dizisine gitti.

Tüm kişiler kategorisinde geçen sezon Kardeşleri dizisi öne çekip birincilikler elde etmişti. Ancak Gönül Dağı dizisi yeni sezonda bu kategoride de çok güçlü olduğunu ve birinciliği kolay kolay kaptırmayacağının mesajını vermiş oldu.

Gönül Dağı dizisinin 32. yeni bölümü 18 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: