Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon başlangıcı iyi ama çok iyi değil!

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon başlangıcı iyi ama çok iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk sezonu başarılarla dolu olan Kardeşlerim dizisi dün akşam yeni bir sezonla izleyicilerin karşısına çıktı. İkinci sezon ilk bölümü yine dramı yüksek ve yine etkileyiciydi.

Dizinin hikayesinde bazı değişimler olduğu da gözlemlendi. Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in ayrıldığı diziye, yeni isimler katıldı… Nazlı Can Çetin, Eren Ören ve Nilsu Yılmaz dizinin yeni isimleri oldu. Ayrıca Ceyda Düvenci’ye de Berna karakteri için teklif yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Asiye ve Doruk karakterlerinin aşkını ilk sezonda heyecanla izleyen milyonlarca izleyici yeniden bu dizi çiftine kavuştuğu için memnun. Sosyal medya yorumlarında Kardeşlerim dizisinin ikinci sezona iyi başladığı mesajlarını görebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon başlangıcı iyi ama çok iyi değil! 7

Reyting sonuçlarına bakıldığı zaman da dizinin iyi sonuçlar elde ettiği görülüyor. Ancak Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Bu da gösteriyor ki, Kardeşlerim için rekabet henüz yeni başladı…

Tüm kişilerde ikinci sırada yer alan Kardeşlerim dizisinin 19. bölümü, AB’de günü üçüncü bitirdi ve ABC1’de de yine ikincilik geldi. Ancak bu sonuçlar ilerleyen bölümlerde olumlu şekilde değişebilir. Özellikle de tüm kişiler kategorisinde geçen sezon birincilikler elde eden dizi, yeniden bunu başarabilir.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezon başlangıcı iyiydi ama çok daha iyi olabilir… İşte 18 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 20. bölümden ilk görüntüler: