Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kirli bir düzeni ifşa edecek!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kirli bir düzeni ifşa edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ilk bölümünün 21 Eylül Salı akşamı ekrana geleceği duyuruldu. Çok etkileyici bir hikaye ve çok dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bir araya geldi…

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimler dizinin sürükleyicisi olacak… Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bilindiği üzere BBC yapımı olan The Split’in yerli uyarlaması olarak hazırlandı.

Uyarlama dizilerin ülkemizde ne kadar başarılı olduğunu son yıllarda daha net görüyoruz. Evlilik Hakkında Her Şey’in de benzer bir başarıyı sağlaması hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Özellikle de evlilik ve boşanmalar konusunun öne çıkacağı dizi toplumun yakından ilgilendiği bir konuya ışık tutacak.

Boşanma avukatı olan kardeşlerin hikayesi olan dizide aslında evliliklerin ardından yaşanan boşanmaların kirli yüzü ifşa edilecek. Bugüne kadar birçok dizide boşanma meselesi konu edildi. Ancak hiçbir dizide bu kadar sert ve perde arkasında yaşananları ekrana taşıyan bir yapım olmadı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kirli bir düzeni ifşa edecek! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, ” MF Yapım imzalı uyarlama dizi, ‘aşk-aile-sadakat’ kavramlarını ön plana çıkarırken aynı zamanda boşanmanın kirli düzenini de masaya yatıracak” diyerek dizinin hikayesine vurgu yaptı.

Cevher ailesinin bireylerinin birbirlerinden çok farklı yaşamları anlatılacak. Ailenin kadınlarının evlilik hikayeleri tüm aşamaları ile izleyicilerin karşısına getirilecek.

Azra karakterinde izleyeceğimiz Gökçe Bahadır 3 yıl sonra yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Uzun süredir evlilik yürüten ve eşinin yaptıkları sonrası bir anda müvekkilleri ile aynı konuma düşen bir avukat izleyeceğiz.

Gökçe Bahadır hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizinin fragmanları da bir hayli etkileyici oldu. Dizi hayranları, bu yapımda belki de kendi hayatlarından birçok detay bulabilir.

Anibal Güleroğlu, diziyle ilgili şu çarpıcı yorumu yaptı:

“Evlilik Hakkında Her Şey, kadın-erkek olayındaki tüm gerçekleri gözler önüne sermekten çekinmeyen bir içerik potansiyeline sahip…

Özetle; ‘The Split’ dizisi bir yandan aşklardan ihanetin tükenmişliğine uzanan evliliklerin boşanma sürecinin hukuki ve duygusal yönünü sunuyor izleyicisine. Bir yandan da yıllar boyu haber alınamayan baba ve kızlarının geçmişle yüzleşmesinden ailevi konu geliştiriyor.”