Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytinglerde şov yaparken, Kardeşlerim dizisi ensesine yapıştı!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde şov yaparken, Kardeşlerim dizisi ensesine yapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının bir numaralı yapımının TRT1’in Gönül Dağı dizisi olduğu bir kez daha reytinglerle ispatlandı… 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 22. bölümün sonuçları dikkatleri çekti… Tüm kategorilerde iki haneli rakamlar elde etmeyi başaran dizi, geçen hafta ekranda yer alamamıştı.

Bir haftalık aradan sonra yeniden ekrana yine sadik izleyicilerinin desteği ile gelen Gönül Dağı, bir kez daha tüm kategorilerde birincilikler alarak, kudretini gösterdi. Başrol oyuncularının yanı sıra yan karakterlerin de büyük katkısı ile yoluna devam eden dizinin ekibi ise bir yandan da koronavirüs ile mücadele ediyor. Dizi setinde ikinci kez korona vakalarının görülmesine rağmen testleri negatif çıkan ekip üyeleri yoğun tempoda işlerini yapmaya çaba harcıyor.

Dün akşam tüm kategorilerde zirvenin sahibi olmanın keyfini süren Gönül Dağı’ndan birinciliği alabilme ihtimali olan tek yapım ise atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi. Sadece total kategorisinde TRT1 ile mücadele edebilme ihtimali bulunan Kardeşlerim de ilk 7 bölümü ile büyük bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı.

Kardeşlerim dizisi total, AB ve ABC1 gruplarında dün akşam Gönül Dağı’nın ardından en çok izlenen ikinci dizi oldu. Her hafta gücünü artıran ve izleyicileri kendisine çeken dram dizisinin total grubunda yakında Gönül Dağı ile başa baş mücadele etme ihtimali de görülüyor…

Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinin tüm kategorilerde ilk 10 içinde olması da önemli bir gelişme. Dizinin final yapma ihtimali konuşulurken, Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisi tüm ekip arkadaşları ile birlikte yine iyi bir iş çıkardı.

Totalde günü 6. sırada bitiren Show TV dizisi, AB”de 8. olurken, ABC1’de ise günü 9. olarak tamamladı.

Fox TV’nin yayından kaldırmak istemediği ve yaz aylarında da devam etmesi yönünde karar aldığı Sen Çal Kapımı ise büyüsünü iyice kaybetmiş bir görüntü çiziyor. Total ve ABC1 kategorilerinde ilk 10’da yer alamayan dizi, sadece AB’de günü 9. olarak tamamlayabildi.

İşte 3 Nisan Cumartesi reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM:

Gönül Dağı dizisi reytinglerde şov yaparken, Kardeşlerim dizisi ensesine yapıştı! 8

Gönül Dağı dizisi reytinglerde şov yaparken, Kardeşlerim dizisi ensesine yapıştı! 9