Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisine iki ünlü katılıyor, hem eğlence hem dram yaşanıyor!

Menajerimi Ara dizisine iki ünlü katılıyor, hem eğlence hem dram yaşanıyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Pazar günü ekranlara gelecek olan 32. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Ajanstakiler Selda Alkor’u sesinin güzelliğine inandırmak için kendilerini yeni bir planın içinde bulurken Tugay Mercan film çekiminde geçmişte yaşadığı gizli bir aşkla tekrar yüzleşiyor. Feris (Canan Ergüder) ise bu zorlu sürecinde Tugay Mercan’a destek olmak için elinden geleni yapıyor.

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’nın Selda Alkor ve Tugay Mercan’ın konuk olduğu heyecanla beklenen yeni bölümünden bir tanıtım daha seyirciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Kıraç (Barış Falay), Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) iyi bir baba olamadığını itiraf ederken, Barış (Deniz Can Aktaş), Ayla’nın (İpek Türktan Kaynak) Dicle’ye karşı takındığı sert tavrı ilk kez kendi gözleriyle görüyor. Yıllar boyunca aynı seslendirme sanatçısıyla çalışan Selda Alkor, seslendirme sanatçısını kaybetmenin acısını yaşarken onun yerine kimseyi koyamıyor.

Bunun üzerine Ego Ajans çalışanları, Selda Alkor’u bir sonraki projesinde kendi sesiyle yer alması konusunda ikna etmek için yine güçlerini birleştiriyor. Öte yandan Tugay Mercan, yıllar önce büyük ve gizli bir aşk yaşadığı görüntü yönetmeniyle başka bir projede tekrar karşılaşıyor. Geçmişin izlerinin silinmediğini fark eden Mercan’ı çekimler sırasında bitmek bilmeyen bir hıçkırık krizi tutarken Tugay Mercan’ın kalp yarasına derman menajeri Feris oluyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV ekranlarında!