Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytingleri ile Kuruluş Osman dizisine bile üstünlük kurdu!

Gönül Dağı dizisi reytingleri ile Kuruluş Osman dizisine bile üstünlük kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en iyi reytinglerini alan ve bunu da sürekli sergileyebilen üç yapım bulunuyor. Kuruluş Osman, bu sezon çok başarılı bir şekilde ilerliyor ve çift haneli oranlar elde ediyor. Sezonun en başarılı dizisi olmayı da başaran Kuruluş Osman’a bu konuda en büyük rakip ise Gönül Dağı…

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi de üç kategoride de çift haneli reytingler elde ederek sezonun en iyi ilk 3 yapımından birisi konumunda bulunuyor. Diğer dizi ise pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Yargı olarak öne çıkıyor. Bu üç dizinin de en büyük özelliği her hafta 10’un üzerinde reytingler elde edebiliyor olması…

Gönül Dağı’nın ise diğer iki diziye son haftalarda önemli bir fark attığını gözlüyoruz. Kuruluş Osman ve Yargı dizileri çoğunlukla iki kategoride 10’lu rakamları elde edebiliyor. Gönül Dağı ise 3 kategoride de reytinglerini 10’un üzerine çıkartabilen bir yapım oldu.

Gönül Dağı’nın 12 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan 55. bölümü ise müthiş başarılı oldu. Milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken dizinin bu hafta diğer rakiplerini bir hayli geride bıraktığına şahit oluyoruz.

Tüm kişiler, AB ve ABC1 kategorilerinde elde ettiği reytinglerle Kuruluş Osman’ın son bölümünün bir hayli önüne geçen Gönül Dağı dizisi, bu haftanın en başarılı yapımı olarak da adını zirveye yazdırdı.

Kuruluş Osman dizisinin sezon içinde aldığı en yüksek oranlara da yaklaşan Gönül Dağı dizisi, sezonun en başarılı yapımlarının başında geldiğini bir kez daha kanıtladı.

Hikayesi ile hem duygulandıran hem izleyicileri gülümseten Gönül Dağı, reytingleriyle de TRT1’i fazlasıyla memnun ediyor… 56. bölümü 19 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizi, elde ettiği müthiş başarıyla son yılların en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi olmayı hak etti.