Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kez bambaşka! Nur Fettahoğlu’nu daha önce dizilerde hiç böyle görmediniz!

Bu kez bambaşka! Nur Fettahoğlu’nu daha önce dizilerde hiç böyle görmediniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, 2007 yılında Benden Baba Olmaz isimli diziyle ekrana adım atmıştı. Oyunculuk hayatına 2008 yılında rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle damgasını vurdu adeta! Kariyerinde büyük bir sıçrama yaşatan Kanal D’nin bu unutulmaz dizisinde Peyker Yöreoğlu karakterini oynuyordu.

1980 Almanya doğumlu olan Asiye Nur Fettahoğlu, daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Mahidevran Sultan karakteri ile de bir başka dönüm noktası yaşadı kariyerinde. Oyuncu, daha sonra Hayat Yolunda, Filinta, Fi, Payitaht Abdülhamid, Bozkur, Kardeş Çocukları, Babil ve Hükümsüz dizilerinde de oynadı.

Ekrana en son Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynadığı Kağıt Ev dizisi ile gelen Nur Fettahoğlu, şu sıralar dijital platform Gain için çekilen Ayak İşleri isimli komedi-aksiyon dizisindeki konuk oyunculuğu ile anılıyor.

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı dizide Fettahoğlu, izleyiciyi şaşırtacak bir rolde bu kez! Dizinin iki kahramanının bir kasa şifresini çalmaya çalıştığı macerada Nur Fettahoğlu da mafyatik bir kadın rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Bu kez bambaşka! Nur Fettahoğlu'nu daha önce dizilerde hiç böyle görmediniz! 32

GAİN’in sevilen dizisi Ayak İşleri’nin ikinci sezonuna konuk olan Fettahoğlu, dizide ayrıca bir dövüş sahnesinde yer de yer almakta. Aksiyon ve komedinin tavan yaptığı bölümde Nur Fettahoğlu da rolüyle güzel bir sürpriz yapacak dizinin izleyenlerine.

Ayak İşleri’nde tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, zengin bir iş adamının “aşırı önemli” ayak işleri için çeşitli maceralara atılıyor. Fakat görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışıyor. İkilinin bu zıt özellikleri, mütevazı kabadayılıkları ve kendilerine has “adalet” anlayışlarıyla büyük ilgi çeken dizinin ikinci sezonunda aksiyon ve komedi dozu iyice artıyor.

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın oynadığı Ayak İşleri’nin Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturuyor. dizinin ikinci sezon senaryosunu Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz bir arada kaleme aldı.