Ana sayfa Sosyal Medya İşte şimdi Hilal Altınbilek’in altın dönemi başlıyor! Bir Zamanlar Çukurova dönemi ise kapanıyor!

İşte şimdi Hilal Altınbilek’in altın dönemi başlıyor! Bir Zamanlar Çukurova dönemi ise kapanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile birçok kişinin hafızasına yerleşti. Oyuncu, bu önemli projeden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da da yine hayranlarını mest etti.

Acıklı bir hikaye olarak başlayan Züleyha’nın Çukurova’nın hanım ağası olmasına doğru giden yolculukta 4. sezon devam ediyor. İlk 3 sezonda çok iyi performans sergileyerek birçok kez birincilik elde eden dizinin çekimleri Adana’da gerçekleştiriliyor.

4 yıldır evinden uzakta olan ve sette de çok yoğun şekilde çalışan Hilal Altınbilek, eğer yeni bir karar alınmaz ise sezon sonunda dizinin final yapması ile birlikte dinlenmeye çekilecek. Uzun süredir çalışan ve setlerde çok yorulduğu da bilinen oyuncuya yapımcılardan teklifler gelmeye başladı ve bu tekliflerin de çok artması bekleniyor.

İşte şimdi Hilal Altınbilek'in altın dönemi başlıyor! Bir Zamanlar Çukurova dönemi ise kapanıyor! 7

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisine başlayan 5 başrol isminden birisiydi ve tüm hikaye boyunca da dizide ayrılmayarak güçlü bir duruş sergiledi. Oyuncunun hayranları da hem performansından hem de hikayeye sahip çıkmasından oldukça memnun.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, atv ekranına büyük kazanımlar getirdi. Büyük bir yolculuk oldu, geniş bir ekip ile yoğun bir emek harcandı. Ancak tüm yapılan bu emeklere de değdi.

Hilal Altınbilek de bu yolculuktan en büyük faydayı sağlayan oyuncuların başında geliyor. Netflix, Disney Plus gibi uluslararası yayın platformlarının Türkiye’ye büyük önem verdiği bir ortamda, televizyon kanalları da yıldız isimleri kendi ekranına katmak için her yolu deniyor.

Hilal Altınbilek’i kendi projesiyle kendi ekranına çekmek için birçok yayıncı da istekli olacaktır. Yapımcılardan da bu anlamda oyuncuya çok sayıda teklif yapılması ve yakında yeni projelerde isminin geçmeye başlamasını beklemek yanlış olmayacaktır.