Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytingleri ile parmak ısırtıyor, Kardeşlerim ise şanssızlığına yanıyor!

Gönül Dağı dizisi reytingleri ile parmak ısırtıyor, Kardeşlerim ise şanssızlığına yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, TRT1’e birincilikler getirmeyi sürdürüyor. Reytinglerde tüm kategorilerde izleyicileri kendisine çeken Gönül Dağı, çift haneli oranlar elde ederek birincilikleri topladı… Her hafta zirvede yer alarak ne kadar başarılı bir yapım olduğunu kanıtlayan Gönül Dağı, sezonun en başarılı ikinci dizisi konumunda bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisinin daha fazla reyting alabildiği bu sezon, Gönül Dağı’nın uzun süredir en çok izlenen ikinci dizi olmayı sürdürmesi de önemli bir başarı oldu. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü heyecanla takip ediliyor. 50 bölümü geride bırakan dizinin 12 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak 51. yeni bölümünde Taner, Veysel ve Ramazan’ın yollarını ayırması izleyicileri yeni bir serüvene sürükleyecek.

Kardeşlerim dizisi ise Gönül Dağı gibi çok başarılı bir yapım ile aynı gün yayınlanmanın şanssızlığını yaşıyor. Kardeşlerim tüm kişiler kategorisinde çift haneye yaklaşan reytingleri ile sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmasına rağmen, birincilik elde edemiyor. Gönül Dağı’nın geçemeyen atv dizisi, tüm kişiler kategorisinde ikinci olarak yoluna devam ediyor.

AB grubunda günü dördüncü olarak tamamlayan Kardeşlerim dizisi, ABC1 kategorisinde ise günü üçüncü sırada bitirdi. Gönül Dağı ve Kardeşlerim’in Cumartesi rekabetinde bu kadar başarılı bir şekilde yollarına devam etmesi, izleyicilere hikayede anlatılan duyguların geçmesine bağlı.

Hem sevindiren hem üzen hem de şaşırtan iki dizi de hayranların büyük beğenisini toplamaya devam ediyor. 12 Şubat Cumartesi günü Kardeşlerim dizisinin 39. yeni bölümü de yine heyecanlı sahnelerle dolu olacak.