Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır, canlandırdığı Azra karakterinin tam zıttı karar aldı!

Gökçe Bahadır, canlandırdığı Azra karakterinin tam zıttı karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine döndü. Hayranlarını bu kararı ile çok memnun eden oyuncu, boşanma avukatı Azra karakterine hayat veriyor. Salı akşamları yayınlanan dizide eşi Sergen’den boşanma çabası içine giren Azra karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, farklı duyguları olan sahnelerde izleyicilere bu duyguları geçirmeyi başarıyor.

Gökçe Bahadır, iş yaşamında hem yoğun hem de başarılı bir dönem geçirirken, özel hayatında da bir süredir aşkın verdiği enerjiyi yaşıyor. Her hali ile mutluluk saçan oyuncu, Azra karakterinin tam zıttı bir karar aldı. Azra, dizide kocası Sergen’den boşanmaya çabalarken, Gökçe Bahadır ise sevgilisi ile birlikte evlilik kararı aldı.

Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli dizideki çok etkileyici performansı ile göz dolduran Gökçe Bahadır, şarkıcı Emir Ersoy ile olan birlikteliğini önce aşka şimdi de evliliğe dönüştürüyor.

Gçen yıl Emir Ersoy’un hazırladığı Sezen Aksu şarkılarından oluşan albüm sırasında tanışan ikili, birbirlerinden etkilendi ve ilişkileri başladı.

Gökçe Bahadır, canlandırdığı Azra karakterinin tam zıttı karar aldı! 7

40 yaşındaki oyuncu, yeni yıl ile birlikte yeni bir karar sonrası evlilik için gün saymaya başladı. 25 Şubat Cuma günü ünlü çiftin Alaçatı’da bir otelde nikah kıyacakları ortaya çıktı. Bu nikaha sınırlı sayıda kişi katılacak.

Ekranda boşanma avukatı olan ve insanların hayatlarına etki eden Azra karakteri, müvekkilleri ile aynı duruma düşerken, gerçek hayatta ise Gökçe Bahadır, evlilik heyecanı ile heyecan patlaması yaşıyor.