Ana sayfa Dizi Haberleri Güldük, eğendik, takdir ettik! Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi için artık finali konuşmanın vakti geldi

Güldük, eğendik, takdir ettik! Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi için artık finali konuşmanın vakti geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam çok başarılı işlere imzasını attı. Hikaye olarak izleyicilere önce romantik komedi eğlencesi yaşattı. Ardından ise kış sezonu dizilerine karşı ayakta kalabilmek için dram yapımına doğru döndü…

Haziran ayında başlayan ve bir yaz dizisi olarak ortaya çıkan Aşk Mantık İntikam, ekranda uzun süre kalmayı başararak çok iyi bir iş çıkardı. Reytingleri ile uzun süre direnen ve Fox TV’nin 11 dizi ile başladığı bu sezonda geriye kalan 4 diziden birisi olan Aşk Mantık İntikam, şimdiye kadar ortaya koyduğu etkili performans ile alkışı hak etti.

Ancak artık finali konuşmanın da vakti geldi… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu noktaya kadar güçlükle gelmesi bile başarıyken, sezon sonuna kadar devam edebilmesi çok da mümkün görünmüyor. Fox TV’nin bu sezon tam 7 dizisini bitirdiğini biliyor musunuz?

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar.. Tam 7 dizi yayından kaldırılırken Aşk Mantık İntikam ayaktaydı…

Güldük, eğendik, takdir ettik! Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi için artık finali konuşmanın vakti geldi 45

Şu anda Fox TV’nin iyi giden dizileri, Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum olarak gözüküyor. Aşk Mantık İntikam ise ortalamanın altına gerileyen reytingleri ile finale doğru adım adım ilerliyor. Kanalın yayından kaldırma kararı aldığında Elkızı dizisinin elde ettiği reytinglere yaklaşan Aşk Mantık İntikam için zamanın daraldığı bir gerçek.

Anıl Altan, Sebahat Kumaş, Cem Belevi, Erdem Şanlı ve Elçin Atamgüç’ün hikayeye katılması bile dizinin iyi sonuçlar almasını sağlayamadı. Burak Yörük ile Melisa Döngel’in canlandırdıkları Çınar ve Çağla karakterlerinin hikayeden gönderilmesi izleyicileri memnun etti. Ancak dizinin romantik komedi hikayesine geri dönüş konusunda adım atılmaması da bir o kadar üzdü.

Dizi hayranları yeniden Aşk Mantık İntikam’a geri döner mi bilinmez. Ancak hikayenin bu şekilde devam etmesi durumunda dizinin önümüzdeki haftalarda bir final kararı ile karşı karşıya kalma ihtimali yüksek gözüküyor.

Başrolde yer alan İlhan Şen ile Burcu Özberk’in bu kadar iyi uyum sağlaması ve yüksek enerjileri diziyi bu noktaya kadar taşıyan en önemli nedenler arasında yer alıyor. 31 bölümü yayınlanan Aşk Mantık İntikam için bir final kararı alınırsa bile, bu noktaya kadar gelebilmesinin bir başarı olarak kayıtlara geçtiğini belirtmek gerekiyor.