Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde alınan yeni karar herkesi çok üzecek

Gönül Dağı dizisinde alınan yeni karar herkesi çok üzecek

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinde amcaoğullarını bekleyen yeni gelişmeler var. Rıfat’ın kahveyi satılığa çıkarması herkesi üzecek. Babasının ölümüyle sarsılan Asya’yı bekleyen sürpriz de dikkatleri çekecek. Gönül Dağı dizisi 51. bölümü ile 12 Şubat Cumartesi akşamı TRT1 ekranında yerini alacak. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde duygusal sahneler izleyenleri çok etkileyecek.

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor. Gönül Dağı’nı Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek yeni bölümünde neler olacak? Özellikle Rıfat’ın alacağı yeni karar tüm izleyicileri çok üzecek. İşte detaylar:

Ellerindeki son fırsatı da yitiren amcaoğulları üzgün haldedir. İcat işlerine birlikte devam edememelerinin etkisiyle ayrı yollara savrulmalarına neden olan bu durum, amcaoğullarının hayatlarında nasıl gelişmelere sebep olacaktır?

Rıfat’ın kahveyi satılığa çıkartması başta Meryem olmak üzere herkesi üzer. Ameliyat parasını toparlamak için tüm kasabalı el ele verirken, bu birliğin sonunda hedefe ulaşabilecekler midir? Öte yandan Mezarcı İlyas’ın ölümüyle kötü günler geçiren Asya’yı bekleyen gelişme ne olacaktır?