Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den günlerdir konuşulan Serdar Ortaç’ın aşk itirafına cevap geldi!

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den günlerdir konuşulan Serdar Ortaç’ın aşk itirafına cevap geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarşamba günleri yayınlanan, Medyapım imzalı Sadakatsiz dizisinin başrolleri arasında yer alan Cansu Dere, ekranların en sevilen kadın oyuncularından biri.

Ocak aynda sosyal medya ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın bomba aşk itirafıyla sarsılmış, Cansu Dere’den bir açıklama gelmemişti. Ünlü şarkıcı konuk olarak katıldığı “Şarkılar Bizi Söyler” programında “Nehir Gözlüm” şarkısını seslendirmiş, ardından da bir itirafta bulunmuştu.

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den günlerdir konuşulan Serdar Ortaç’ın aşk itirafına cevap geldi! 8
“Bu şarkıyı 20 yaşındayken Cansu Dere’ye yazmıştım. Cansu mahvedecek beni ama aşıktım kadına. Haberi yoktu, platonik bir aşktı. O kendi yoluna gitti. Cansu için bir şarkı yazayım dedim. Nehir Gözlüm’ü yazdım kadına” demişti.

Geçtiğimiz günlerde Sadakatsiz dizisi oyuncularından Cansu Dere, Berkay Ateş, Melis Sezen ve Tarık Emir Tekin, set arası yemek için gittikleri Arnavutköy Sur Balık çıkışında görüntülendiler.

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den günlerdir konuşulan Serdar Ortaç’ın aşk itirafına cevap geldi! 9
Deneyimli oyuncu Cansu Dere, muhabirlerden gelecek soruları hissetmiş olacak ki “Setten bekliyorlar, çok uzun konuşmayalım” diyerek muhabirlere fazla soru sorma imkanı vermezken, çıkan aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine, “Ne olur, ne olur, şimdi olmaz” diyerek önce uzaklaşmak istedi. Fakat soruları da cevapsız bırakmadı.

Serdar Ortaç’tan yıllar sonra gelen itirafı hakkında Cansu Dere, “Şimdi ne diyeyim ben… Ama değilmiş galiba, ben de sizden takip ediyorum. Hiç haberim yok.” yorumunu yaparken, şarkıyı dinlemediğini de belirterek çıkan dedikodulara noktayı koydu.