Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız hayranları senariste ‘sakın yapma’ mesajı yolladı!

Camdaki Kız hayranları senariste ‘sakın yapma’ mesajı yolladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin hikayesinde kriz üstüne kriz çıkıyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Nalan ile Sedat karakterlerinin yaşadıkları, hayatın büyük sınavı niteliğinde olacak.

Mahkemeye çıkan Sedat için hapis dönemi başlıyor. Nalan’ın hamile olduğu ve çiftin çok büyük sevinç yaşadığı bir ortamda Sedat’ın başına gelenler hikayedeki dramın dozunu artıracak. Camdaki Kız dizisinin 10 Şubat’ta yayınlanacak 30. Bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Sedat’ın tutuklu olarak yargılanmasına karar veriliyor!

Mahkeme Koroğlu ailesi için kötü sonuçlanır. Sedat’ın tutuklu olarak yargılanmasına karar verilirken Nalan ise hamileliğinin getirdikleriyle uğraşır. Öte yandan Hayri’nin Nalan’a olan duyguları her geçen gün artmaktadır.

Dizi hayranları ise Hayri ile Nalan arasında bir gizli aşk yaşanmasını kesinlikle istemiyor. Cihangir Ceyhan’ın ikinci sezonda Hayri karakteri ile diziye katılması büyük heyecan yaratmıştı am izleyiciler bu karakteri Nalan’a yakıştıramıyor. Senaristlere, “Nalan ile Hayri olmaz, sakın böyle bir şey yazmayın” diye mesaj yollayan hayranlar, sosyal medyada böyle bir yakınlaşmanın yaşanmasından çok rahatsız olacaklarını belirten ifadeler kullanıyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.