Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Özkan ile Timuçin Esen uyumu mazi mi olacak? Hekimoğlu izleyicileri kahroluyor!

Ebru Özkan ile Timuçin Esen uyumu mazi mi olacak? Hekimoğlu izleyicileri kahroluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin hayranları yapımın devam etmesini çok istiyor. Ancak dizinin kadrosunda üst üste ayrılıklar yaşanıyor. Aytaç Şaşmaz ile Damla Colbay ikilisi diziye veda etti bile.. Timuçin Esen’in müthiş bir performans sergilediği, adeta rolle bütünleştiği bir yapım izliyoruz.

İpek karakterine hayat veren Ebru Özkan ile Timuçin Esen’in muhteşem uyumu da dizi hayranlarının dilinde… İkili hem profesyonelliklerini hem de güçlü performanslarını ortaya koyarak, rolün hakkını veriyor.

Dizi hayranları da 50. bölüm itibari ile Kanal D’de final yapacak olan Hekimoğlu’nda bu uyumun bitecek olmasından rahatsız. Dizinin yeni oyuncuların da katılımı ile dijitalde devam etmesi yönünde bir istek var. Ancak Timuçin Esen’e de yapılan çok önemli bir teklif var.

Mevlana isimli yeni TRT1 dizisi için Timuçin Esen’e güçlü bir teklif gitti ve oyuncu bu yeni rol üzerinde düşünüyor. 30 bölümden oluşacak olan Mevlana dizisi 60’şar dakika olarak planlandı. Dizi dev bir prodüksiyon ile hazırlanıyor ve Timuçin Esen için de başrol teklifi çok değerli. Bakalım oyuncu kabul edecek mi?

Ayrıca Hekimoğlu dizisinin devam edeceğine yönelik hiçbir işaret de yok.

İpek ile Ateş karakterlerini çok benimseyen dizi hayranları, bu hikayenin burada bitmesini istemedikleri gibi böyle güçlü bir uyumun da harcanmamasını arzu ediyor.

“Bu dizi final olmamalı” diye yorum bırakan Hekimoğlu hayranları, sona doğru adım adım gidildikçe sosyal medyada daha fazla paylaşım yaparak, dizinin dijitalde devamı yönünde etkili bir kampanya yapmaya çaba harcıyor.

İşte Hekimoğlu dizisinde Ateş ile İpek uyumunu en iyi şekilde anlatan sahne: