Ana sayfa Dizi Haberleri İki başrolden sonra, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir şok ayrılık haberi daha!

İki başrolden sonra, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir şok ayrılık haberi daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’daki yaprak dökümü devam ediyor. 3. sezonuyla ekrana gelen dizinin 4. sezonda da devam etmesi planlanıyor. Sezon sonuna doğru ilerleyen dizi, 3. sezon başlarında Vahide Perçin’in hayat verdiği Hünkar karakterinin ölmesiyle izleyiciyi çok şaşırtmıştı.

Daha sonra Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz karakteri de diziye ölerek veda etmişti. İki başrolün ardından yine dizinin kemik kadrosunda yer alan bir ismin daha ayrılığı gündeme geldi.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış’ın rol aldıkları dizide ayrıca Kerem Alışık, Hande Soral, Furkan Palalı ve Melike İpek Yalova da rol alıyor. Dizinin ağır toplarından birisinin daha gideceği ortaya çıktı!

Tims&B Productions’ın dizisi olan Bir Zamanlar ÇUkurova’daki ayrılıkla ilgili haberi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter sayfasından verdi. Buna göre sezon sonuna doğru bir ayrılık daha yaşanacak!

İki başrolden sonra, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir şok ayrılık haberi daha! 7

Projeye veda edecek olan kişi Melike İpek Yalova. Dizide Müjgan karakterine hayat veren Yalova’nın daha önce de diziden ayrılacağı şeklinde bazı söylentiler duyulmuştu.

Melike İpek Yalova’nın sezon sonuna kadar anlaşmasının olduğu ancak ayrılık tarihinin öne alındığı ifade ediliyor. Yalova, 100. bölümde sezon finali yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden son haftalara doğru ayrılacak.