Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde büyük gün için büyük hazırlık

Gönül Dağı dizisinde büyük gün için büyük hazırlık

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın elli sekizinci bölümü, 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana geliyor.

Ramazan ayının yaklaşması üzerine dizinin setinde de büyük bir hazırlık yapılıyor. Yeni bölümlerde Ramazan ayının gelişinin kutlanması ve dini hassasiyetlerin öne çıkartıldığı sahneler bulacaksınız. Dizinin hem duygusal hem de eğlenceli hikayesinin arasına şimdi de Ramazan neşesi katılacak…

Gönül Dağı’nın 2 Nisan Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Özellikle de Asya tarafından terk edilen Rıfat’ın nasıl bir yolculuğa çıkacağını izleyeceksiniz. Ciritçi Abdullah, daha önce birçok karakteri ayağa kaldırdığı gibi şimdi de elini Rıfat’a attı. Yeni bölümde Rıfat’ın huzuru bulma yolculuğundan izler de bulacaksınız.

Gedelli’de Ramazan hazırlıkları son sürat devam ederken herkesi tatlı bir telaş sarmıştır. Bu, Kenan’ın ailesiyle geçireceği ilk Ramazan olacaktır. Başta Veysel olmak üzere amcaoğulları Kenan’ın Ramazan’ı tam anlamıyla yaşamasını sağlamak için kolları sıvarken, Ramazan neleri beraberinde getirecektir?

Gönül Dağı dizisinde büyük gün için büyük hazırlık 7

Rıfat’ın durumunun giderek kötüleşmesi ile Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuk, Rıfat’ta nasıl yansımalara neden olacaktır? Öte yandan ablası ve abisinin gelmesiyle kendini miras davasının içinde bulan Selami, savaş zırhlarını kuşanır. İlhami ve Melahat ile girdiği bu rekabet Selami’yi nasıl maceralara sürükleyecektir? Bunların yanında hiç beklemediği bir teklif alan Kenan, Elif ile teklif arasında kalır. Kenan’ın alacağı karar ne olacaktır?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda şu oyuncular bulunuyor:

“Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu.”

Gönül Dağı yeni bölümüyle 2 Nisan Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…