Ana sayfa Sosyal Medya Herkesin gözünü diktiği rollerden birisi Biran Damla Yılmaz’ın oldu!

Herkesin gözünü diktiği rollerden birisi Biran Damla Yılmaz’ın oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın yerli yapımlarından birisinin de Büşra Cebe’nin Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli kitabından uyarlanan dizi olacağı ortaya çıkmıştı. 7 kadının trajik hikayelerinin yer aldığı yeni dizi, birçok izleyicinin beklediği kadın hikayesi olarak öne çıkacak…

Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden dizi için 7 kadın başrol oyuncusuna ihtiyaç bulunuyor. Şimdiye kadar Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’ün isimleri geçmişti. Ancak Cansu Dere’nin projede yer almayacağı, yeni bir dizi için görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Sadakatsiz’in bitmesinin ardından Cansu Dere, bir dijital proje için anlaşma yaparsa şaşırmamak lazım.

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma dizisine sezon başında katılan Biran Damla Yılmaz’a ilk piyango vurdu. Birçok kadın oyuncunun da yer almak isteyeceği bir projede, ilk isim olarak Biran Damla Yılmaz ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Herkesin gözünü diktiği rollerden birisi Biran Damla Yılmaz'ın oldu! 7

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran oyuncu, geçen sezon Baraj isimli dizideki etkili performansı ile büyük çıkış yapmıştı. Yasak Elma’da da iyi performansını sürdüren oyuncu, Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olacak.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli yedi kadının birbirlerinden farklı hayatları, yaşadıkları, trajedilerini anlatan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi, birçok izleyicinin merakla beklediği güçlü bir kadın hikayesi olarak öne çıkıyor. 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlarına başlayacak olan Disney Plus’ın iddialı projelerinden birisi de bu dizi olacak. Biran Damla Yılmaz da yeteneklerini sergileyerek, ününün sınırlarını yurt dışına taşımak için önemli bir fırsat elde etmiş oldu.