Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde büyük kavuşma, büyük mutluluk getirdi!

Gönül Dağı dizisinde büyük kavuşma, büyük mutluluk getirdi!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın 56. Bölümü, 19 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekrana geliyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, çok başarılı reytingler alan bir proje oldu.. İkinci sezonu etkili şekilde devam eden dizi, geçen hafta reytinglerde bir sıçrama yaşayarak TRT1’e gurur vermişti. Dizinin yeni bölümünde büyük bir kavuşma yaşanacak. Asuman ve Ramazan eski aşk günlerine geri dönüş yapacak. Ayrıca hikayeden Asya karakteri çıkıyor, yani Buse Orcan’ın rolü bitti.

Gönül Dağı dizisinde büyük kavuşma, büyük mutluluk getirdi! 8

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile dikkat çeken dizinin genç oyuncuları da son dönemde kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 56. yeni bölümünde neler olacağı da çok merak ediliyor. İşte detaylar: Asuman ve Ramazan’ın kavuşması herkesi çok mutlu ederken Ramazan da eski neşeli haline dönmüştür. Taner ise yeniden amcaoğullarıyla birlikte çalışmak istese de Veysel bunu kabul etmez. Ramazan ve Taner, Veysel’i ikna etmek için kolları sıvarken, Veysel ve Cemile’nin aldığı bir düğüne yardıma giderler. Bu düğün amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecektir?

Gönül Dağı dizisinde büyük kavuşma, büyük mutluluk getirdi! 9

Öte yandan düğünün dağılmasıyla Asya, Gülsüm öğretmene dönse de onun için kalıcı bir çözüm bulmaları gerekmektedir. Bu süreçte tüm kadınlar Asya’ya sahip çıkarken, Asya’nın geleceğiyle ilgili karar ne olacaktır? Bu sırada Kenan ise uzaklaştırma kararını gizlemeye çalışırken kendini Dişçi Musa’nın yanında bulur. Durumu öğrenen Dişçi Musa’nın Kenan için bulduğu çözüm ne olacaktır?

İşte Gönül Dağı dizisinin 56. bölümünden 2. fragman: