Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevgili Geçmiş’ten sonra dizilere set çeken Ece Uslu, geri dönüyor!

Sevgili Geçmiş’ten sonra dizilere set çeken Ece Uslu, geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ece Uslu, son dönemde projelerde yer almayan isimlerden birisi… 1990’lı yılların başlarından itibaren ismini sinema ve dizi dünyasına yazdıran oyuncu, uzun kariyeri boyunca birbirinden farklı rollerde yer aldı.

Kara Melek dizisindeki Şule karakterinden Zerda dizisine, Elveda Derken dizisindeki Lale’den Karagül’ün unutulmaz Ebru’suna kadar oyuncu birbirinden başarılı karakterler ile akıllara yazıldı. Sinema filmleriyle de dikkatleri üzerine toplayan tecrübeli oyuncunun son projesi Sevgili Geçmiş isimli dizi oldu.

2019 yılında büyük iddia ile ortaya çıkan ve İzmir’de çekilmesiyle de Ece Uslu’yu memleketine geri döndüren Sevgili Geçmiş dizisi ne yazık ki 8 bölümlük bir proje oldu. Bu yapımdan sonra İstanbul’dan ayrılan ve İzmir’de ailesinin yanında yaşamaya başlayan Ece Uslu, projelerden de bir süre ayrı kalmayı tercih etti.

Oyuncunun hayranları ise yeniden setlere dönüşünü merakla bekliyordu. İşte o müjde gerçekleşti. Ece Uslu, yeniden setlere dönüyor. Ancak bu bir dizi projesi değil.

Sonsuz Aşk isimli yeni bir sinema filminin çekimleri için Mersin’de olduğu ortaya çıkan oyuncu, yeniden setlere döndüğü için hayranlarını da çok memnun etti.

Ulaş Çobancı’nın yönetmenliğini yaptığı filmde bir kadın ile bir üniversite öğrencisinin aşk hikayesi konu ediliyor… Usta oyuncu, bir yolsuzluk dosyasını araştırırken üniversitede tanıştığı bir genç ile aşk yaşamaya başlayan Nazan karakterini canlandırıyor.

Filmde Ece Uslu’ya genç oyuncu Ege Can eşlik ediyor. Yonca Şahinbaş, Hakan Bilgin, Açelya Elmas ve Ruhi Sarı’nın da kadrosunda yer aldığı sinema filminin çekimlerine devam ediliyor.