Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde gülme krizi yaşatan sahnede yine Ramazan’ın parmağı var!

Gönül Dağı dizisinde gülme krizi yaşatan sahnede yine Ramazan’ın parmağı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin 15. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizinin reytingleri yine çok iyi geldi ve tüm kategorilerde de birincilik elde edildi.

Hem duygusal hem de eğlenceli sahneleri ile göz dolduran, milyonlarca izleyiciyi de ekran başına bağlayan Gönül Dağı dizisinde “Uçan gelin” olayından sonra şimdi de “Uçun damat” olayı izleyicileri fazlasıyla güldürdü.

Elif ve Yaşar’ın nişanlanması sonrasında düğünde ilginç bir olay yaşandı… Yaşar, gösteriş merakına yenildi ve Taner ile amcaoğulları Veysel ve Ramazan da yine ilginç bir fikir ortaya attı. Yaşar, sahneye oyun havası ile inecek ve kimsenin unutamayacağı anlar da akıllara yazılacaktı.

Ancak beklendiği gibi olmadı. Keriman ve Selami’nin düğününde uçan gelin vakası büyük bir olaya sebep vermişti. Ramazan, ipi bağlaması gerekirken unutmuş ve gelin dağa kadar sürüklenip tüm kasabayı telaşlandırmıştı. Yaşanan bu anlar da Gönül Dağı hayranlarını bir hayli eğlendirmişti.

Uçan gelin vakasından sonra 15. bölümde bu sefer de uçan damat olayı yine kahkaha attırdı. Yine başrolde Ramazan vardı. Damadı aşağıya indirme görevini çocuklara bırakan Ramazan, yine aşkı Asuman’a koştu… İşler tabii ki bir kez daha karıştı ve Yaşar, önce güldüren sonra endişelendiren sıkıntılı anlar yaşadı.

Gönül Dağı dizisinin 15. bölümünde yer alan bu sahneler de sosyal medyada izleyicilerin birçok esprili yorumuna yol açtı. Ramazan yine olayların baş kahramanıydı ve her şey yine berbat oldu. Ancak izleyiciler o sahneleri sosyal medyadan başa çevirip çevirip izliyor…

Dizinin hayranları, “Bu sahnede ailece gülme krizine girdik” diye yorum bıraktı. Bu sahneden bir türlü çıkamadığını ve başa alıp yeniden izlediğini belirten dizi takipçileri de var ve “Bu sahneden çıkış tuşu var mı, çıkamıyorum” diye esprili yorumlar bıraktı.

Yaşar karakterinin rezil olmasına birçok izleyici de mutlu olduğunu ifade ediyor. Elif’in daha iyilerini hak ettiğini belirten dizi hayranları, özellikle de Serdar ile Elif aşkını istiyor.