Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde her şey güzel başladı ama sonu kötü bitti!

Gönül Dağı dizisinde her şey güzel başladı ama sonu kötü bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yaz arası verdi. 30.bölümü dün akşam yayınlanan sezon finalinde her şey aslında güzel başladı. Zahide ve Sefer’in evlenmesi Gedelli’de herkesi mutlu etti. İki aşığın düğünü için buluşanlar harika bir gece yaşıyordu. İşte tam da o anda gelen haber herkesi şaşkına çevirdi.

Ecem Özkay’nın canlandırdığı Zahide gelinliği gyidi. Ferdi Sancar’ın hayat verdiği Sefer de damatlıkları ile janti bir damat oldu. Düğün harika ilerlerken Fikret yine boş durmadı. Ruhi Sarı’nın canlandırdığı Fikret, Sefer ile Zahide’nin birlikte yaşayacakları evi yaktı.

Gedelli de çok güzel başlayan düğün ve aşıkların hikayesi, Fikret’in zalimliği ile bambaşka bir noktaya savruldu. Dizinin hayranlarıda bu duygusal sahnelere çok üzüldü. Sefer’in sadece evi yanmadı, aynı zamanda anıları da kül olup gitti.

Mahalleli ellerinde kovalarla evdeki yangını söndürmek için çaba harcarken, Sefer ve Zahide’de düğünü bırakıp yanan evin önüne geldi. O anlarda çalan Neşet Ertaş türküsü izleyicileri daha da derinden üzdü. Gariplerin yüzünün gülmediğini anlatan Türkü eşliğinde Sefer’in evin içine girmek istemesi yürekleri yaktı.

Gönül Dağı dizisinde her şey güzel başladı ama sonu kötü bitti! 7

O anları arabasının içnide izleyen Ruhi Sarı’nın canlandırdığı Fikret ise kıs kıs gülüyordu. Gönül Dağı hayranları Sefer’in bu haline çok üzüldü.

“En çok da Sefer’in hatıralarının yanıp kül olmasına üzüldüm” diyen dizi hayranları, Fikret’in yaptıklarının yanına kalmamasından ise memnun. Sefer, Fikret’i yere yatırıp vurdu. Ama Taner onu engelledi. Fikret, Jandarmadan kaçmaya çalışırken, mahalle halkı ise onu durdurdu.

Görgü tanıkları da var ve Fikret artık hapsi boylayacak. Dizideki o heyecan dolu anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.