Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde Mahur için çarpışan artık bir kişi daha var!

Maraşlı dizisinde Mahur için çarpışan artık bir kişi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Maraşlı dizisinin 31 Mayıs Pazartesi günü 20. bölümü yayınlanacak. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Celal Kün yani yeni gelişmelere göre Mehmet İnce yine bambaşka olayları ortaya çıkartacak ve hikaye aksiyon dolu sahnelerle devam edecek. Reytingleri düştüğü için dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Diziye geçtiğimiz hafta yeni karakterler katıldı. Bu karakterlerden birisi de Savcı Tolga karakteri oldu. Serhat Parıl’ın canlandırdığı Tolga ile Maraşlı arasında da Mahur savaşı başladı.

Maraşlı dizisinde Mahur için çarpışan artık bir kişi daha var! 7

Mahur ile ilgilendiği anlaşılan Savcı Tolga ile Maraşlı 20. bölümde bu konu üzerinden bir çatışmanın yaşanabileceğine yönelik işaretler veriyor. Tolga, “Dua et seni içeri almıyorum, Mahur’un hatırına” diye konuştu. Celal ise, “Mahur’un adını öyle ulu orta yerde kafanıza göre kullanmamanızı tavsiye ederim” diyor.

Maraşlı ile Tolga arasında bir Mahur savaşının yaşanacağına işaret eden bu diyalog sonrasında neler olacak bu da 20. bölümde ortaya çıkacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” yeni bölümüyle 31 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’da ATV’de ekrana geliyor.