Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı şok yaşanıyor!

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı şok yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde geçtiğimiz aylarda yaşanan koranavirüs sorunu bir kez daha ortaya çıktı. Koronavirüs pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına aldığı son 1 yıllık dönemde birçok şey yaşandı. Bu süreçte ilk başlarda dizi setleri durdu ama bunun birçok sorunu da beraberinde getirdiği görüldü. Şimdilerde ise dizilerde önlemler en yüksek derecede uygulanarak çekimler sürüyor. Ancak koronavirüs dizi setlerini de etkilemeye devam ediyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin başarılı ismi de koronavirüse yakalandı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz aylarda yine koronavirüs haberlerine konu olmuştu. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali ile birlikte 40’ın üzerinde ekip çalışanının koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizide, alınan tüm önlemlere rağmen vakalar devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı şok yaşanıyor! 7

Dizinin son haftalarda öne çıkan karakterlerinden Selami’ye hayat veren, eser Eyüboğlu, pandeminin yeni kurbanı oldu. Oyuncunun testleri pozitif çıktı. Geçtiğimiz ay baba olmanın sevincini yaşayan oyuncu, kendisini karantinaya aldı.

2009 yılından bu yana dizi setlerinde ve sinema filmlerinde görmekte olduğumuz Eser Ebüyoğlu, Doksanlar isimli dizideki Necmettin Karaman karakteri ile dikkatleri çekmişti. Şevkat Yerimdar’da İsmail olarak izlediğimiz oyuncu, Ege’nin Hamsisi dizisinde ise Dursun karakterine hayat vermişti.

Gönül Dağı dizisinin sevilen, sempatik isimlerinden olan Eser Eyüboğlu’nun geçtiğimiz aylarda ikiz bebekleri Ege ve Can’ı kucağına aldığı da gündeme düşmüştü. Oyuncu, şimdilerde Eskişehir’deki otel odasında kendisini karantinaya aldı.