Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi için felaket, Son Yaz dizisi için fırsat oldu!

Ramo dizisi için felaket, Son Yaz dizisi için fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son Yaz dizisine adeta piyango vurdu ama Ramo için tam tersi geçerli! Fox TV’nin Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi son dönemde en çok konuşulan yapımlardan birisi… Son Yaz ile Ramo dizilerinin birbirleri arasında bir izleyici geçişgenliği olduğu da zaman zaman izleyici yorumlarından fark ediliyordu. Her iki dizi de ortalamanın üstünde reytingler alarak yollarına devam ediyordu. Ancak Ramo için kara haber geldi.

Ramo’nun yayınlanmadığı önceki hafta Son Yaz dizisinin reytinglerinin çok iyi geldiğini izleyiciler hatırlayacaktır. Show TV’nin Ramo için 5 bölüm sonra final kararı almış olması da kimi izleyicileri üzerken, kimileri için ise Son Yaz’a tamamen geçiş yapma şansı sunacak. Ramo’nun fnali, bakarsınız Son Yaz ile yükseliş anlamı taşır.

22. bölümü ile birlikte ilk sezonunu tamamlaması ve ciddi bir düşüş yaşanmaz ise de gelecek sezon da devam etmesi planlanan Son Yaz, 14. yeni bölümü ile 2 Nisan Cuma yani bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin heyecanlı hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Son Yaz’ın 14. bölümü öncesinde üst üste paylaşılan fragmanlar ile heyecan iyice yukarı çekildi. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden tüm detayları ve fragmanları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yağmur, Akgün’ün evlilik çıkışına çok şaşırmıştır. Akgün, Yağmur’u rahatlatır. Hemen evlenmekten bahsetmemekte, ancak ilişkilerini Yağmur’un ailesine açıklarken niyetlerinin bu olduğunu söyleyerek açıklamak istemektedir. Yağmur, anne ve babasının tepkisinden çekinse de Akgün’ün hevesini kırmak istemez.

Kafasında soru işaretleri olmasına rağmen Akgün’ün heyecanına katılır ve babasına durumu açıklamadan önce kendisine de haber vermesini ister. Akgün, Selim’in yanında olduğu her dakika arkasından iş çeviriyor gibi hissettiğinden rahatsız olur ve hiç olmayacak bir yerde Yağmur’la evlenmek istediğini Selim’e söyleyiverir.

Halil Sadi tarafından gönderilen fotoğraflar yüzünden Canan zor durumdadır. Fotoğraflar sızdırılırsa itibarı büyük zarar görecektir. Halil Sadi, Selim’in Cemal’i sıkıştırıp, elindeki kanıtı alamaması için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Selim, Canan’ı tehlikeye atmak istemez ve ilk defa bir işin peşini bırakmaya karar verir. Ancak Canan kendi üzerine oynanmasına çok sinirlenmiştir ve Selim’den durmamasını ister. Bu sırada Selim’e atanan muhakkik gelir. Selim’e karşı keskin ön yargıları olan muhakkik, Canan’ın da olayda parmağı olduğunu düşünmektedir.

Selim ve Canan başlarındaki dertleri savuşturmaya çalışırken, Akgün ve Yağmur’un evlilik çıkışıyla karşı karşıya gelirler.