Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor!

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üst üste yeni dizilerin hazırlıklarının devam ettiği bu ortamda, ünlü oyuncular için de fırsat üstüne fırsat çıkıyor…Yeni dizilerden birisi de Adım Başı Kafe… Dijital platformlardan birisinde yayınlanmak üzere hazırlıkları süren dizinin adresi henüz belli olmadı.

Hangi platformda yayınlanacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan yeni dizinin hikayesini Erdal Şahin ile Ebru Aydemir kaleme alıyor. Üs Yapım tarafından bir süredir hazırlıkları devam etmekte olan Adım Başı Kafe dizisinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin kadrosuna önemli isimler katıldı… Aile Şirketi isimli dijital dizi projesi ile geçen yıl konuşulan Emrah Kaman, bu yapımda da başrolde yerini aldı.

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor! 11

Ayrıca uzun süredir dizilerde görmediğimiz, kendi sinema filmi Feride ile gündemde olan Zeynep Çamcı da yine dizide başrolde yer alacak bir başka isim oldu. Terapist isimli Gain dizisinde de Ayşe karakterine hayat veren genç oyuncunun yeni rolü de merakla bekleniyor.

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor! 12

En son 2019 yılının Aralık ayında final yapan Kimse Bilmez isimli atv dizisinde Pilot, yani Süleyman karakterine hayat veren Burak Serdar Şanal, yeni dizide yerini aldı. Böylece oyuncu 1,5 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönmüş olacak.

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor! 13

Genelde sinema filmlerinde gördüğümüz, zaman zaman dizilerde de rol alan Burak Satıbol da Adım Başı Kafe isimli dizinin kadrosuna katılan bir başka isim oldu.

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor! 14

Usta oyuncu Şenay Gürler de yeni dizinin kadrosunda yerini aldı. Oyuncu en son bu sezonun başında İyi Günde Kötü Günde isimli, 6 bölüm süren Star TV dizisinde yerini almıştı. Oyuncu, ayrıca Menajerimi Ara isimli diziye de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Adım Başı Kafe dizisinin kadrosu adeta yıkılıyor! 15