Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı talihsizlik yaşandı ve sezon finali netleşti!

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı talihsizlik yaşandı ve sezon finali netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının sevilen yapımlarından birisi… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 22 bölümü yayınlandı. İzleyiciler de her yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılmakta olan dizide, üst üste koronavirüs olayları patlıyor. Önceki aylarda başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan ile birlikte 40’tan fazla set çalışanı virüse yakalanmıştı ve dizinin çekimleri de durmuştu…

Bir süredir sette her şey yolundaydı. Ancak geçtiğimiz hafta Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu’nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Sette herkese testleri yapıldı ve başka sorun olmadığı görüldü. Ancak yeni gelen bilgilere göre Berk Atan da koronavirüse yakalandı.

Başrol oyuncusu Berk Atan’ın testleri pozitif çıkınca, karantinaya alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Gönül Dağı dizi ekibinin elinde 2 stok bölüm bulunuyor. Oyuncunun bir süredir karantinada olduğu da ortaya çıktı..

Stok bölümleri nedeniyle yayın konusunda sorun yaşanmayacak. Ayrıca dizinin 7 bölüm sonra yani 29. bölüm itibari ile sezon finali yapacağı da ortaya çıktı.