Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine No 309’un Nergis’i geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisine No 309’un Nergis’i geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cumartesi akşamları ekrana getirdiği Sen Çal Kapımı dizisi, düşen reytinglerine rağmen ekranda yer almaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi artık aşk ve eğlence dolu bir hale dönüşüyor.

Dram konularının azalacağı ve aşkın daha çok hissedileceği dizinin yaz aylarına hazırlandığı da görülüyor. Sen Çal Kapımı’nı yaz sonuna kadar ekranda tutma kararı veren Fox TV, düşen reytingler nedeniyle şimdilik endişeli olsa da kararından vazgeçmişe benzemiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni dönemi başlamışken, hikayeye yeni bir karakter daha katılıyor. Karakterin kimlerle ilişkide olacağı henüz net değil…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Pelin Uluksar, diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Bir süre yapımda rol alacak olan Uluksar, 2016 yılında No 309 dizisindeki Nergis karakteri ile setlere adım attı.

Ardından Bir Deli Rüzgar isimli dizide Melis karakterini canlandıran oyuncu, son olarak da TRT1’in 2 sezon süren Vuslat isimli dizisinde Nehir karakterini canlandırmıştı.