Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de başrol gitti, hikayede sırlarla dolu yeni dönem geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir’de başrol gitti, hikayede sırlarla dolu yeni dönem geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümleri izleyenleri şaşırtmaya devam edecek. Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı. Çelikkol, yeni dizisi buldu bile… Ancak Mehdi’nin izleri Doğduğun Ev Kaderindir’den öyle kolay kolay silinmeyecek.

Zeynep’in Mehdi’nin izlerini bir türlü kafasında atamaması, Barış’ın artık sorgulamaya başlaması ve hikayeye yeni katılan Nesrin karakteri ile dizide hareketli anlar yaşanıyor. Nesrin, sırlarla dolu birisi…. Yıllar sonra ortaya çıktı ve hikayede önemli bir değişimi de beraberinde getirdi.

Nesrin; hem peşi sıra taşıdığı sırların, hem yaratacağı sürprizlerin son derece farkındadır. Bugüne kadar yaşadıkları onu zeki, dayanıklı genç bir kadın haline getirse de onun geçmişten alacakları vardır. İşte bu noktada Nesrin karakterinin neler yapacağı büyük önem kazanıyor.

Nesrin, “Canım Zeynep’im ve acılı annem de bugüne kadar yaşadıklarının mükafatını alacaklar” diyerek ortalığın çok karışacağını anlatıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'de başrol gitti, hikayede sırlarla dolu yeni dönem geldi! 7

Dizi hayranları ise Nesrin’in Barış’a aşık olma ihtimalini sorguluyor. Zeynep ve Nesrin, iki kardeş karşı karşıya mı gelecek? İşte bu soru çok soruluyor. Zaten bir Türk senaristi klişesi olarak Nesrin, Barış’a göz koymaz ise herkes daha çok şaşırır.

Zeynep’in kendini suçlama tavrına kızmaya devam eden dizi hayranları, Mehdi’yi özlemesinden de rahatsız ve Barış’ın da harcanabilme ihtimalini de duymak bile istemiyor.

“Barış’ı harcama Zeynep” diye mesaj bırakan dizi hayranları bir anlamda senaristlere de seslenmiş oluyor. İşte 7 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm 2. fragmanı: