Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde ikinci kez büyük talihsizlik yaşandı!

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez büyük talihsizlik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin bu akşam itibariyle 22. bölümü izleyicilerle buluşmuş oldu. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ve karakterleri çok sevildi. İyi reytingler alan TRT1 dizisinde haftalardır gelen reyting birincilikleri de ekibin moralini çok yükseltti. Ancak dizi setinde talihsizlikler bitmek bilmiyor.

Önceki aylarda dizi ekibinden Gülsim Ali İlhan ve bazı oyuncular ile birlikte set ekibinden en az 40 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hem oyuncular hem de ekip bu süreci atlattıktan sonra yoğun çalışma programına devam etti. Ancak dizide bir kez daha aynı durum yaşandı.

Selami karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu’nun da aralarında bulunduğu set ekibinden bazı isimlerin koronavirüs kaptığı anlaşıldı. Dizinin hayranları bu durumu sosyal medyada mesajlarına yansıtırken, tüm ekibe geçmiş olsun dileklerinde de bulunuyor.

Ayrıca Gönül Dağı hayranları, bölümün yayınlandığı bu akşam twitter’da bir etiket kampanyası da yaparak “GeçmişOlsunGönülDağıEkibi” etiketini bir anda gündemin ilk sırasına taşıdı. 10 binin üzerinde mesajın paylaşıldığı etiket ile ikinci kez koronavirüs talihsizliği yaşayan dizinin ekibine moral verilmek istendi.

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez büyük talihsizlik yaşandı! 7

Twitter platformunda organize olan dizi hayranları, böylelikle sosyal medyanın etkinlik gücünü bir kez daha göstermiş oldu.

Dizinin hayranları Cumartesi günü saat 14.00 itibari ile başlattıkları kampanya ile dizi ekibine jest yaptıkları etiketi hızlı bir şekilde zirveye çıkarttılar. Çalışmanın başlamasından 6 saat sonra atılan mesaj sayısı 10 binin üzerine çıkmıştı. Etiket uzun süre TT listesinde kaldı.

Gönül Dağı dizisi hayranları ayrıca Eskişehir Sivrihisar’daki sete giderek fotoğraf çektirmeye çalışanları da uyarıyor. Ekibin koronavirüs nedeniyle sıkıntıya sokulduğunu belirten takipçiler, hiçbir hayranın sete gitmemesi gerektiğini belirten mesajlar da paylaşıyor.