Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi gümbür gümbür giderken alınan yeni karar!

Kardeşlerim dizisi gümbür gümbür giderken alınan yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Kardeşlerim dizisinin ilk başladığı günden bu yana büyük bir çıkış yaşadığı ortada. Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok güçlü bir desteği bulunan atv dizisi, yayınlanan ilk 6 bölümü ile gönülleri kazanmayı başardı. Kısa sürede dizinin kemik bir izleyici grubu oluştu.

Kardeşlerim dizisinin dram yüklü ağır hikayesini çok seven izleyiciler ekran başına geçtikçe, birincilik yarışında Gönül Dağı’na bir rakip daha çıkmış oldu.Özellikle tüm kişiler kategorisinde TRT1 dizisi şayet küçük düşüşler yaşar ise birinci değişebilir. Hatırlatalım Gönül Dağı, haftalardır tüm kategorilerde birincilikler almaya devam ediyor.

4 kardeşin iç burkan hikayesinin anlatıldığı diziyle ilgili yeni bir karar ortaya çıktı. Senaristler,hikayeyi daha da hareketlendirmek için yeni bir karakter daha ortaya atıyor… Bu karakterin ismi ve kimin oynayacağı da belli oldu.

Kardeşlerim dizisi gümbür gümbür giderken alınan yeni karar! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, daha önce Küçük Gelin dizisinde de rol alan Çağla Şimşek, atv dizisine katıldı…

Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakterinin partneri Ayşe’yi oynayacak olan Çağla Şimşek’in performansı ve yeni karakterin hikayeye etkisi şimdiden merak konusu oldu.

Kardeşlerim dizisi bu akşam 7. bölümü ile atv ekranında…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.