Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde izleyicileri bekleyen müzik ziyafeti!

Gönül Dağı dizisinde izleyicileri bekleyen müzik ziyafeti!

tarafından ker_def

İlk bölümden itibaren ilgi odağı olan, TRT 1 izleyicilerinin gönüllerinde taht kuran Gönül Dağı izleyicilerini bu hafta, muhteşem bir sürpriz bekliyor. Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi İsmail Altunsaray, dizinin 54. Bölümde “Gayrı Dayanamam” adlı eseri seslendiriyor.

Gönül Dağı için özel bestelenen, Eser Eyüboğlu’nun dizide seslendirdiği eserlerin de paylaşıldığı Youtube’daki Köprü Müzik kanalında da yayınlanacak eser, seyircilerin beğenisini toplayacak. Ayrıca Köprü Müzik Kanalı’nda Gönül Dağı izleyicileri için İsmail Altunsaray ile birlikte hazırlanan özel klip de paylaşılacak.

Samimi, sıcak Anadolu insanının etkileyici yaşam öykülerini, bozkırda bir aşk masalını anlatan Gönül Dağı, her hafta müzikleriyle de milyonlarca izleyicinin takdirini topluyor. İsmail Altunsaray’ın müzik ziyafeti çekeceği Gönül Dağı’nın 54. Bölümü, 5 Mart Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: “Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu.”