Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin senariste bir mesajı var!

Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin senariste bir mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, iyi reytingler almaya ve güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde 2 haftadır Kardeşlerim dizisine birinciliği kaptıran Gönül Dağı, AB ve ABC1’in ise hakimi konumunda. Dizinin izleyici ilgisi noktasında küçük kayıpları var ama bunlar yerine konulabilir durumlar.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. 1 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağının detayları da ortaya çıkmaya başladı. 29.bölümü ile birlikte sezon finali yapması beklenen TRT1 dizisinde yaz arasına doğru son 4 bölüm kaldı…

Eser Eyüboğlu ve Berk Atan’ın koronavirüse yakalanması ve bir süre çekimlerin yapılamamasına rağmen, eldeki stok bölümler sayesinde izleyicilere bu durum hissettirilmedi. Dizinin hayranları ise “İhtiyacımız olan Sefer abinin iyiliği, Ciritçi Abdullah’ın sohbeti, amca oğullarının samimiyeti” diyerek Gönül Dağı’nın etkileyici yanlarını sıralıyor.

Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin senariste bir mesajı var! 7

Gönül Dağı dizisinin 1 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 26. bölüm fragmanında Kelerin Rıfat’ın “Sefer abi kırmızı çizgimiz” şeklindeki sözü sosyal medyada da çok kullanılıyor.

Dizinin yeni bölümünde Sefer ile Zahide’nin evlenmesi durumunda çocukların velayetinin babaları Fikret’e verilip verilmeyeceği belli olacak. Senaristler nasıl bir sonuç düşündü henüz bilinmiyor ama dizi hayranları Sefer ile Zahide’nin hüzünlü değil, mutlu anlarını izlemek istiyor.

“Sefer abi üzülünce içim bir tuhaf oluyor, üzülüyorum. Üzmeyin Sefer abiyi” diye yorum bırakan Gönül Dağı hayranları dört bir koldan mesajlar paylaşarak senaristlere “Sefer’i Üzmeyin” şeklinde mesajlar yolluyor. Ferdi Sancar da Sefer karakterinde adeta kariyerinin en çok konuşulduğu dönemi yaşıyor.

İzleyicilerin de dediği gibi; “Sefer abi kırmızı çizgimiz.”