Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yıldızının başı büyük bir belada!

Kardeşlerim dizisinin yıldızının başı büyük bir belada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Kardeşlerim dizisi iyi bir çıkış temposu tutturdu. Tüm kişiler kategorisinde iki haftadır Gönül Dağı dizisinden birinciliği almak kolay iş değil. Kardeşlerim bunu başardı ve ilgi çekmeye de devam ediyor. Dizide Doruk ve Asiye karakterleri son dönemde önem çıktı. Onur Seyit Yaran ile Su Yazgı Burcu Coşkun’un canlandırdıkları bu iki karaktere olan yüksek ilgi, sosyal medyada binlerce mesaj paylaşılarak gösteriliyor.

Kardeşlerim dizisinin ilk 10 bölümü geride kaldı. Dizinin genç oyuncuları kısa sürede hayranların gözüne girdi ve hikaye de gayet etkileyici ve sürükleyici şekilde ilerliyor… Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesine olan ilginin artması, bu tür yapımların çok sevilmesi zaten bilinen bir gerçek.

Ancak Kardeşlerim dizisi hem oyuncu ve karakter uyumu hem de hikayenin etkileyici bir şekilde ilerlemesi ile izleyicinin yüreğine girmeyi başardı. Asiye karakteri 11. yeni bölümde hırsızlıkla suçlanacak.

Asiye ile Doruk yakınlaşması, Harika tarafından engellenmeye çalışılıyor. Asiye’nin başının büyük bir dertte olduğu fragmana yansıdı.1 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 11. yeni bölümde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

“Şu Harika, Oğulcan’a aşık olsa da Asiye’nin peşini bıraksa” diye yorumda bulunan dizi hayranları, Asiye ile Doruk karakterlerine tutuklu kalmış durumda. Dizide ikilinin sahnelerinin de artırılması isteği var.

İşte 11. yeni bölüm fragmanı:

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.