Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Rıfat’ın büyük dramı izleyicilerin gönlünü yaralayacak!

Gönül Dağı dizisinde Rıfat’ın büyük dramı izleyicilerin gönlünü yaralayacak!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicileriyle buluştuğu ilk günden bu yana ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her bölümde anlatılan içten, samimi hikayeleriyle beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak yeni bölümünde de yine hüzün ve sevinç bir arada yaşanacak, izleyiciler artık ailelerinin birer ferdi gibi gördükleri Gönül Dağı kahramanlarının yeni maceralarını seyrederek, keyifli saatler geçirecek.

Gönül Dağı, her hafta Gedelli sakinlerinin yaşamlarından kesitleri ekrana getirirken, Anadolu bozkırında geçen hüzünlü ve eğlenceli olayları da izleyicileriyle buluşturuyor. Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimiz, göreneklerimiz, iyi günde, kötü günde sevgi, saygı ve hoşgörüyle birbirlerine kenetlenmiş aileler, sağlam dostluklar ve samimi komşuluklar Gönül Dağı’nda ekranlara yansıyor.

Dizinin 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak bölümünde “Yemekçi Hacer” ve “Kellerin Rıfat”ın dramatik hikayesine tanıklık edeceğiz. Çocukluğunda görmediği sevgiyi çevresinden esirgeyen ve oğluna dahi gösteremeyen “Yemekçi Hacer”, oğlunu evlendirme heyecanı yaşarken, Rıfat, büyük aşkı Meryem için muhteşem bir düğün yapmaya hazırlanmaktadır.

Amcaoğullarıyla birlikte evini baştan sona tamir ederek, ikinci el aldığı ancak ve yenilediği eşyalarla süsleyen Rıfat, başına geleceklerden habersizdir… Ev, düğün davetiyeleri, tüm organizasyon ve gelinlik hazırdır… Ancak hazır olmayan başka şeyler vardır… Sevdiğini gün ışığına kavuşturmak, onun gözlerini açtırmak için kahvesini satan, Meryem’i mutlu etmek için amansızca mücadele eden Rıfat, hayatının aşkına kavuşabilecek mi dizinin 57. Bölümünde izleyeceğiz.