Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’de sorun var ama Gökçe Bahadır’ın işleri yolunda!

Evlilik Hakkında Her Şey’de sorun var ama Gökçe Bahadır’ın işleri yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır, son dönemde televizyon dizilerinde yer almamıştı. Fox TV’de bu sezon başında iyi bir çıkış yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle birlikte oyuncu, yeniden televizyona dönüş yapmış oldu. Dizinin ilk başlarda geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesine rağmen, senaryo nedeniyle bu ilgi bir hayli azaldı.

Gökçe Bahadır’ın avukat Azra karakteri ile başarılı bir performans ortaya koyduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri büyük bir düşüş yaşadı ve ortalama oranların altına geriledi. Bu durum dizinin sezon bitmeden final yapması ihtimalini akla getiriyor. Şimdilik bir final kararı olmasa bile reytinglerin biraz daha düşmesi Fox TV’nin ani bir karar almasına neden olabilir.

Evlilik Hakkında Her Şey'de sorun var ama Gökçe Bahadır'ın işleri yolunda! 60

Dizideki başarılı performansı ile göz dolduran Gökçe Bahadır, özel hayatında da Emir Ersoy ile evlenerek yeni bir düzen kurmanın sevincini yaşıyor… Oyuncunun Kulüp isimli dizisi de çok konuşuldu ve yüksek prodüksiyon maliyetinin karşılığının alınması da önemli bir gelişmeydi. Netflix’in ikinci sezon onayını vermesi ile birlikte Gökçe Bahadır, yakında Kulüp dizisinin ikinci sezonu için de sete çıkacak gibi gözüküyor.

Evlilik Hakkında Her Şey'de sorun var ama Gökçe Bahadır'ın işleri yolunda! 61

Oyuncunun reklam anlaşmaları da devam ediyor. Bir mücevher markasının yüzü olarak dikkat çeken oyuncu, şimdi de bir gıda şirketinin yüzü oldu. Dünyaca ünlü dondurma markası ile anlaşan ilk Türk oyuncu olma başarısı da gösteren Gökçe Bahadır, hayranlarından da büyük destek görüyor.

Üst üste yeni reklam filmleri için de sete çıkan oyuncu, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Gökçe Bahadır hem iş yaşamında hem de özel hayatında birbirinden başarılı işlere imzasını atarak, hedeflerine bir bir ulaşıyor.