Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde roller bir anda tersine döndü!

Gönül Dağı dizisinde roller bir anda tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamları yeniden hayranları ile buluşuyor… Geçen hafta ikinci sezona başlayan dizi tüm kategorilerde birincilik elde ederek açılışı güzel bir şekilde yaptı.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde ise yeni bölümde önemli bir detay dikkatleri çekiyor. Dizide Dilek ile Taner arasında yine bir ayrılık yaşanma ihtimali belirdi. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide izleyicileri üzecek anlar yaşanacak.

Dilek ve Taner bir kez daha ayrılacak gibi bir hava var. Fragmanlarda da yansıtılan bu hava birçok dizi hayranını da üzecektir. Gülsim Ali İlhan, diziyle ilgili TRT Haber’deki açıklamasında Taner ile Dilek’in ayrılsa bile birbirlerinden kopamayacakları mesajını vermişti.

Gönül Dağı dizisinde iki aşığın yolları yine ayrılabilir. 32. bölüm fragmanındaki detay ise geçen sezon Taner’in düştüğü duruma yeni sezonda Dilek düşüyor… İki karakter arasında roller değişmiş oldu.

Geçen sezon Dilek, ilçeden ayrılacağı zaman Taner onun peşinden koşuyordu ve gitmemesi için bir yol arıyordu.

Şimdi ise İstanbul’a dönmek zorunda olan Dilek, Taner’in peşinden koşuyor ve ondan bir karar vermesini bekliyor. Dilek ayrılmadan, Taner’in olan gelecek için bir söz söylemesi gerekiyor.

Dizi hayranları Dilek ve Taner’in yeniden ayrılmasını istemiyor ama hikayede bir ayrılık havası da kendini gösteriyor.