Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisine hazırlanan Ebru Şahin hayatının teklifini aldı!

Destan dizisine hazırlanan Ebru Şahin hayatının teklifini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 3 sezon yayınlanan Hercai dizisiyle parladı. Ününü tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine yaymayı başaran oyuncu, yeni sezon için de anlaşmasını yaptı. atv’de yayınlanacak olan Bozdağ Film’in yeni tarihi yapımı Destan’da başrol Ebru Şahin’in oldu… Edip Tepeli ile yeni dizisinde birlikte rol alacak olan oyuncu, özel hayatında da çok mutlu günler yaşıyor.

1 yıldır ünlü basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşamakta olan Ebru Şahin, beklediği teklifi sonunda aldı. Kapadokya’dan hoş pozlar paylaşan ünlü çift, evlilik yolunda ilk büyük adımı attı.

Cedi Osman unutulmayacak bir evlilik teklifinde bulundu ve sevgilisi Ebru Şahin de bu teklifi kabul ettiğini instagram hesabından duyurdu.

Destan dizisine hazırlanan Ebru Şahin hayatının teklifini aldı! 8

Hayatının en özel teklifini alan oyuncu, adeta rüya gibi bir atmosferde böyle hoş anılar yaşadı… Bir süredir evlenecekleri konuşulan iki ünlü ismin görüntüleri sosyal medyada büyük bir etkileşim yarattı.

Birbirleri hakkında her geçen gün yeni bir şey öğrendiklerini bir röportajında belirten Ebru Şahin, özgürlüklerinden ve karakterlerinden fedakarlık yapmadan bir ilişki kurabildiklerini anlatmıştı.

Destan dizisine hazırlanan Ebru Şahin hayatının teklifini aldı! 9

Ebru Şahin, “Her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum” diyerek de sevgilisine olan inancını sergiledi.

Şimdi hayranlar ikilinin ne zaman evleneceğini merak etmeye başladı. Yakında bir sürpriz gelirse şaşırmamak lazım.