Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde sona doğru adım adım yaklaşıldı!

Gönül Dağı dizisinde sona doğru adım adım yaklaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan ve geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Gönül Dağı dizisinin sezon finaline doğru adım adım yaklaşıldı…Artık diziye veda etme vakti çok yakın… Gönül Dağı dizisi 29. bölümü itibari ile 22 Mayıs Cumartesi akşamı yaz arası verecek.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan TRT1 dizisi hem başarıları ile hem de koronavirüs kaynaklı sette yaşanan sorunlarla çok konuşuldu. Hikayesi ile izleyicileri fazlası ile etkileyen dizi, karakterlerin sempatikliği ile de gönüllere çoktan yazıldı…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin tüm oyuncu kadrosunun çok iyi seçilmiş olması, hikaye örgüsünün de çok başarılı şekilde konumlandırılması dizinin bu başarısının nedenleriydi…

Gönül Dağı dizisi hayranları 28. yeni bölümü de merakla bekliyor. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Dizinin sezon finaline son iki bölüm kaldı. Peki 15 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 28. bölümde neler olacak?

Sefer ve Zahide’nin gülümseten salıncak anları, Ramazan’ın yine neşenin adresi olması, Serdar’ın Elif bilinmezliği, Cemile’nin rahatsızlanması dizinin yeni bölümünde öne çıkan konular.