Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku atlatıldı!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku atlatıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisi 5. sezonu ile yeniden ekranlara dönmüştü. Ancak dizinin hayranları senaryo oyunu ile bir hain gibi gösterilen Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Albay Oktay Göktürk’ün bir kardeşinin olduğunu öğrenince içleri rahatladı… Aslında hain olan Albayın kardeşi olduğu ortaya çıkan Uzi karakteri… Yani Tamer Karadağlı, dizide hem iyi hem de kötü adam karakteri ile yerini alıyor.

Albay Oktay Göktürk’ün ihanet etmediğinin ortaya çıkması Savaşçı dizisi hayranlarının yaşadığı büyük şoku atlatmalarını sağladı. “Sonunda Göktürk’ün masum olduğu ortaya çıktı, rahat bir nefes aldık” diye yorum bırakan dizi hayranları, Karadağlı’nın performansını da harika olarak nitelendiriyor.

Çocuklar Duymasın dizisinden sonra ekrana efsane bir dönüş yapan usta oyuncu, Savaşçı dizisinin çekim merkezlerinden birisi haline geldi. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin de başrolünde yer aldığı diziye 6 yeni karakter daha katılacak.

106.bölüm itibari ile yeni karakterleri ekranda göreceksiniz. Hikayede yaşanan bu düzenlemenin amacı ise daha çok ilgi çekebilmek. Çünkü Savaşçı dizisi ekrana başladı ama beklenilen reytinglerin altında sonuçlar alıyor.

Savaşçı dizisinin 105. yeni bölümü 15 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak ve Albay Göktürk’ün üzerindeki sis bulutu tamamen ortadan kalkacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: