Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı hayranlarını ayrılık korkusu sardı! Senariste Utku Ateş fırçası!

Gönül Dağı hayranlarını ayrılık korkusu sardı! Senariste Utku Ateş fırçası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı dizisinde Serdar ile Elif karakterlerine tutuklu kalan dizi hayranları çok fazla. Senaristin bu iki karaktere çok az yer ayırdığı eleştirisini yapan dizi hayranlarını şimdi de ayrılık korkusu sardı. Cam Tavanlar isimli Show TV dizisi ile anlaştığı ortaya çıkan Utku Ateş, yoksa TRT1 dizisine veda mı edecek?

Serdar karakterinin hikayeden gitme ihtimali bile izleyicileri fazlası ile rahatsız etti. Zaten dizinin senaristine yönelik olarak Elif ve Serdar sahnelerinin az olmasına yönelik olarak birçok eleştiri yapılıyordu. Bunların üzerine bir de Utku Ateş’in yeni dizi anlaşması yapması Gönül Dağı hayranlarını adeta şoke etti.

Gönül Dağı dizisinin 28.bölüm fragmanında da görünen Serdar karakteri diziye veda edecek mi yoksa Utku Ateş iki farklı rolle ekranda mı yer alacak merakla bekleniyor.

Bir dizi hayranı senariste olan isyanını şu sözlerle ifade etti: “Bölümde sadece 1 dakika gözüken bir karakteri canlandıran oyuncunun diziden çıkmaması anormel olurdu. İzleyicinin ElSer çiftine ilgisi ortada. Lakin senaristin onlara verdiği değer sadece 5 dakika. Utku Ateş umarım diziden çıkmaz.Fragmanda da eski naif bakışından eser yok. ElSer çiftini diziden yollama hatasına düşmeyin lütfen. Yan çiftlere orantılı dakika verin. Sevdiğimiz karakterlerin sonu neden hüsran olur anlamıyorum.”

Gönül Dağı senaristlerine sosyal medya üzerinden mesajlarını iletme çabasındaki birçok dizi hayranı benzer görüşte olduğunu da ifade ediyor.