Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde üst üste verilen mesajlar anlam yüklü!

Gönül Dağı dizisinde üst üste verilen mesajlar anlam yüklü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde verilen mesajlar büyük dikkat çekmeye devam ediyor. Dün akşam 20. bölümü ile yine tüm kategorilerde birinciliklerin elde edilmesi başarının sürdüğünü ve kemik izleyici kitlesinin de heyecanla yeni bölümleri beklediğini gösteriyordu.

Sefer ile Zahide arasındaki aşkın sonunda izleyicinin istediği gibi ilerlemesi tüm hayranları mutlu ediyor. Ecem Özkaya ile Ferdi Sancar’ın başarılı oyunculukları da karakterlerin daha da akılda kalıcı olması noktasında önemli bir faktör. İki oyuncu da rollerini gayet başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Dizide bu aşk üzerinden verilen mesaj da çok kıymetli.. .Zahide’nin 3 çocuğu ve belalı bir eski eşi olmasına rağmen, Sefer her şeyi doğru bir şekilde ve en doğru zamanda yaparak amacına ulaştı. Yıllardır içinde yaşattığı Zahide aşkının ne kadar gerçek olduğuna herkesi ikna etti.

Sonunda bu büyük aşk Zahide’yi de sardı ve şimdi iki karakter yeni bir hayata doğru yol alıyor. Birçok sorun yaşansa da kimsei kırmadan ve boyun da eğmeden Sefer’in hayalinde yaşattığı aşka kavuşması çok güçlü biir mesaj oldu.

Zahide karakteri ise 3 çocuğu da olsa yeni bir başlangıç yapabileceğinin mesajını vererek aslında toplumsal bir konuya da güçlü bir şekilde değinmiş oldu.

Gönül Dağı dizisinin 21. yeni bölümünde Sefer ve Zahide’nin duygusal anları da dikkatlerden kaçmayacak .Zahide, biraz geç olduğunu söylerken Sefer ise adeta akıllara kazınacak şu sözü söylüyor: “Tam da olması gerektiği gibi, olması gerektiği zamanda oldu Zahidem.”

Cemile’nin hamile olduğunun ortaya çıkması da dizi izleyicileri için yeni bir sürpriz oldu.

Taner ise, Dilek ile evlenebilmesi için annesinin gönlünden onu kabul edene kadar bekleyeceğini söyleyerek de önemli bir mesaj veriyor. Ne anasının yüreğini kırıyor, ne de sevdasından vazgeçiyor…

İşte 20 Mart Cumartesi günü yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 21. bölüm fragmanı: