Ana sayfa Dizi Haberleri Kuğu gibiydi! İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim için dünyaca ünlü markanın gelinliğini giydi

Kuğu gibiydi! İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim için dünyaca ünlü markanın gelinliğini giydi

tarafından zk zk

Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisinin 7. bölümünde İrem Helvacıoğlu rol gereği gelinlik giydi. Oyuncu, kariyerinde büyük bir sıçrama yaptığı Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes’ten sonra bu kez Ayliz karakteri ile ekranlarda. Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar, güzelliği ile de hayranlarının övgüsünü alıyor.

Dizinin yeni bölümünde Ayliz ve Kadir’in evlenmesini bekleyen izleyenler, en çok da İrem Helvacıoğlu’nun gelinlikli halini merak ediyordu. Skala Yapım ve DNZ Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Helvacıoğlu, zarafeti ile adeta dizinin yeni bölümüne damgasını vurdu.

Star’ın sevilen dizisinde oyuncu rol gereği giydiği gelinlik ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Balık model bir gelinlik giyen ve sade, dantel detayları ile göze çarpan gelinlik içinde adeta kuğu gibiydi.

Kuğu gibiydi! İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim için dünyaca ünlü markanın gelinliğini giydi 8

İrem Helvacıoğlu’nun giydiği gelinliğin markası da ortaya çıktı. Oyuncunun içinde peri kızı gibi durduğu gelinlik dünyaca ünlü marka Barrus London koleksiyonundan bir parça.

Ayrıca oyuncunun gelinlik ile birlikte kullandığı takılar da dikkat çekti. Sahnedeki takılar da Tophills Mücevher markasının özel tasarımlarıydı.

Kuğu gibiydi! İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim için dünyaca ünlü markanın gelinliğini giydi 9

Özcan Deniz’in Kadir karakterine hayat verdiği dizide ayrıca, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar da rol alıyor.

Dizinin yeni bölümünde İrem Helvacıoğlu’nun gelinlikli sahnesinin de bulunduğu o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.