Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisindeki ayrılık mesajını Gülsim Ali İlhan verdi!

Gönül Dağı dizisindeki ayrılık mesajını Gülsim Ali İlhan verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonu ile birlikte yeniden izleyicilerle buluştu. 11 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 31. bölümün tüm kategorilerde birincilik elde etmesi izleyicilerin hikayeyi ne kadar çok sevdiklerini de anlatmaya yetiyor.

Gönül Dağı dizi ekibi yayından saatler önce TRT Ana Haber bültenine konuk oldu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali ilhan, siyah şık elbisesi ile dikkatleri çekerken hem güzelliği hem de sempatikliği ile hayranlarını yine mest etti.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda Dilek ile Taner’in aşkının nasıl ilerleyeceği konusunda herkesin kafasında bazı sorular var. Özellikle de Taner ile Dilek arasında neler olacağı ile ilgili izleyicilerin gelecek bölümlere yönelik merakı çok fazla.

TRT Haber yayınında Gülsim Ali İlhan, iki karakterin aşkının geleceği noktasında önemli bir ipucu verdi.

Gülsim Ali İlhan, “Her aşkta zorluklar var. Dilek ile Taner’in arasındaki zorlukların bu sefer mesafelerin olduğunu düşünüyorum. Bakalım mesafeler, aşkı öldürecek mi, yoksa daha da mı güçlendirecek. Buna da hep beraber göreceğiz. ama bence aşk kazanacak” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun bu sözleri Dilek ile Taner’in aşkının arasına mesafeler gireceğini ve yeni dönemde bir ayrılığın yaşanabileceğine yönelik mesaj olarak algılandı. Tabii ki bu ayrılık bir ilişkinin kopmasından ziyade farklı mekanlarda birbirlerini özleyerek yaşayacakları şeklinde algılandı.