Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisindeki büyük karar her şeyi değiştirecek!

Gönül Dağı dizisindeki büyük karar her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Gönül Dağı dizisinde küçük bir değişiklik herkese iyi gelecek! TRT1 ekranlarında ilk sezonu çok başarılı geçen Gönül Dağı dizisinin 30 bölümlük performansı geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da çok heyecanla bekleniyor.

Kurban Bayramı’nda TRT1 büyük sürpriz yaparak dizinin bayram özel bölümünü yayınlandı. Yaz döneminde 2 aylık ara veren ekip ise yeniden bir araya geldi. Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda izleyicileri bekleyen küçük bir sürpriz var. Dizinin yeni dönemi İstanbul sahneleri ile başlayacak.

Dilek karakterinin İstanbul’daki kısa hikayesi izleyici ile buluşacak ve ikinci sezon için bu küçük yenilik dikkatleri çekecek. Gülsim Ali İlhan’ın Kız Kulesi’nin önünden çekilen fotoğrafları da ortaya çıktı. Üsküdar Kız Kulesi’nde yapılan çekimlerde Gülsim Ali İlhan yer aldı.

Gönül Dağı dizisindeki büyük karar her şeyi değiştirecek! 8

Muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sevdiği adam olan Taner ile telefonda konuşan Dilek’in nasıl bir karar alacağını da herkes merakla bekliyor. Dilek, yeniden sevdiğinin yanına mı dönecek yoksa bir süre aşıklar ayrı mı kalacak? İşte bu sorunun yanıtını da ikinci sezonun ilk bölümlerinde öğreneceksiniz.

Taner’i İstanbul’a davet eden Dilek, muhteşem manzaranın fotoğrafını paylaşıyor. Bakalım Taner ile Dilek, İstanbul’da mı yoksa Eskişehir’de mi buluşacak? İki aşığın alacakları karar aslında dizinin gidişatını da netleştirecek. Hikaye nerede devam edecek, bu konu ikinci sezonun ilk bölümlerinde ortaya çıkacak.

Dizi ekibinin İstanbul’da kısa süren çekimlerin ardından Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine geçtiklerinin duyurulması ise İstanbul sahnelerinin ikinci sezonda fazla bir yer tutmayacağını anlatıyor.

Gönül Dağı dizisindeki büyük karar her şeyi değiştirecek! 9

Gedelli aşıkları buluşacak mı? Dilek’i çok özleyen Taner, İstanbul’a gelecek mi? Dilek, Gedelli’ye geri dönecek mi? Her gün yeni bir macera yaşayan, hareketin ve bereketin eksik olmadığı şirin kasaba sakinleri, hangi olaylara tanıklık edecek? Hep birlikte Yeni Yayın Dönemi’nde TRT 1 ekranlarında izleyeceğiz.

Gönül Dağı, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu yayın döneminde de eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.