Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi için final kararından sonra herkesin aklı Baht Oyunu dizisinde kaldı!

Aşkın Tarifi için final kararından sonra herkesin aklı Baht Oyunu dizisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Baht Oyunu dizisinin son dönemde reyting sorunları yaşamaya başlaması dikkatleri çekiyor. Aşkın Tarifi için alınan final kararının ardından dizinin hayranları da bir hayli tedirgin.

Kanal D, ekrandaki iki romantik komedisinden birisi için final kararını çoktan aldı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı Aşkın Tarifi’nin ekran yolculuğu sadece 13 bölüm sürecek. Son 3 bölümü kalan dizi ne yazık ki reytinglerin düşük olması nedeniyle yayından kaldırılacak.

Aşkın Tarifi hayranları hayal kırıklığı yaşıyor ve Kanal D’nin kararını eleştiriyor. Ayrıca bu durum Baht Oyunu dizisinin hayranlarını da çok olumsuz etkiledi. Çünkü dizinin reytinglerinde bir düşüş var…

Aşkın Tarifi için final kararından sonra herkesin aklı Baht Oyunu dizisinde kaldı! 4

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ortalamanın altında seyrediyor. Eylül ayının yaklaşması ile birlikte dizi için karar günleri de yaklaşıyor… Eylül’den itibaren kanallar yeni dizilerini ekrana getirmeye başlayacak. Baht Oyunu için yükseliş sergileme noktasında zaman iyice daraldı.

İşte bu durum dizinin hayranlarını endişelendiriyor. Baht Oyunu belki çok sevildi ve güçlü bir desteği var ama, reytingler noktasında Eylül ayı çok can sıkıcı olabilir.

Baht Oyunu dizisini televizyondan izleyenlerin sayısı, ne yazık ki internet ortamında fragmanları izleyenler kadar yok. Dizinin 10. bölümünden iki fragman paylaşıldı. 24 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak olan 10. bölüm öncesi bu fragmanlara ilgi çok yüksek oldu.

Baht Oyunu youtube kanalında yayınlanan 10. bölüm 1. fragmanı 4 gün içinde 3.4 milyon izlendi. İkinci fragman ise sadece 1 gün içinde 3.7 milyon görüntülenme aldı…

Yani dizinin hayranları sosyal medyada yeni bölüme müthiş bir ilgi gösteriyor. Ancak bu yüksek ilginin reytinglere yansımıyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Bakalım Baht Oyunu dizisi önümüzdeki haftalarda reytinglerini artırmayı başaracak mı?

Reytingler şayet düşük seyretmeye devam eder ise, Kanal D’nin Eylül ayından sonra diziye destek vermesi daha zor olacak.