Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinden ayrılık kararı milyonların içine dert oldu!

Gönül Dağı dizisinden ayrılık kararı milyonların içine dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’i Serdar karakteri ile izliyoruz. Diziye Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek’in nişanlısı olarak katılan Ateş, sonrasında ise bambaşka bir yolda yürümüştü.

Ciritçi Abdullah’ın öğretileri ile kendine yeni bir yol bulan Serdar’ın Elif ile olan yakınlaşması da izleyicileri çok mutlu etmişti. Utku Ateş ile Zümre Meğreli’nin canlandırdıkları Serdar ile Elif karakterlerini izleyiciler çok sevdi. Senaristlerden onları birleştirmelerini isteyen ve daha çok sahne yazılması talebinde bulunan Gönül Dağı hayranları şimdilerde kara kara düşünüyor.

Çünkü Utku Ateş, Cam Tavanlar isimli Show TV dizisiyle anlaştı. Ateş, diziye veda mı ediyor? Serdar ile Elif karakterlerinin hikayesi bitiriliyor mu? İşte bu soruları sosyal medyada sıklıkla soran Gönül Dağı hayranları büyük bir telaş içinde.

Hem Utku Ateş hem de Zümre Meğreli’nin hikayeden çıkacağına yönelik bilgiler var. Ancak net bir açıklama olmadığı için izleyiciler de şu aralar merakla gelişmeleri bekliyor.

Gönül Dağı dizisinden ayrılık kararı milyonların içine dert oldu! 8

Gönül Dağı hayranları, özellikle Utku Ateş’in instagram sayfasına binlerce yorum bıraktı ve diziden ayrılmaması konusunda kendisine baskı yapmaya başladı.

“Sen Gönül Dağı’na çok yakışıyorsun. Ciritçi Abdullah amca ile sohbetlerinizi dört gözle bekliyoruz. Ayrılırsan diziye yazık olacak” diye yorum bırakan Gönül Dağı hayranları, daha Elif ile Serdar’ın aşkını izlemek istediklerini belirten ifadeler de kullanıyor.

Gönül Dağı dizisinden ayrılık kararı milyonların içine dert oldu! 9

Utku Ateş’in yeni dizi anlaşmasının ortaya çıkmasından bu yana sosyal medyada Serdar karakterinin hikayeden ayrılmamasına yönelik izleyiciler adeta bir kampanya başlattı.

Tabii ki bunun bir etkisi olur mu bilinmez ama Utku Ateş için yaz ayları, bambaşka bir karakter ile Show TV ekranlarında başlayacak olan Cam Tavanlar’da geçecek. Burası net… Sonrasında Gönül Dağı dizisinde farklı bir gelişme olur mu, şimdilik kimse bilmiyor.