Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı veda etmeden önce büyük mesele çözülüyor!

Gönül Dağı veda etmeden önce büyük mesele çözülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi başladğı günden bu yana çok konuşuluyor. Cumartesi akşamlarının neşesi haline gelen dizinin hem duygusal hem de eğlenceli sahneleri var. Milyonları ekrana taşıyan dizi bir Anadolu hikayesi… Bozkırın tüm yönlerini yansıtan, karakterleri ile izleyicilerin içini ısıtan, Anadolu kasaba hayatından bir örnek sunan Gönül Dağı dizisi ilk sezona vide etmeye hazırlanıyor.

Dizinin 30. bölümü itibari ile yaz arası vereceği ortaya çıktı. Eylül ayında yeniden başlaması beklenen Gönül Dağı dizisinin 22 Mayıs Cumartesi günü 29. bölümü yayınlanacak. 29 Mayıs Cumartesi ise 30. bölüm ile birlikte sezon finali gerçekleşecek.

Sezon finalinden hemen önce bir mesele ise tamamen çözülüyor. Taner ve amcaoğullarının iflas ettiği ortaya çıkarken, Sefer ile Zahide ise düğün için heyecan yapıyor. Dizi hayranları bu sezon en çok da Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer karakterinin tavrını, sevgisini ve insanlığını sevdi…

Sefer ile Zahide aşkı da filizlendi ve şimdi “ikinci bahar” temasıyla yeni bir dönem başlatıyorlar. Gönül Dağı dizisinde Sefer ile Zahide’nin düğünü geldi. Yani büyük bir mesele daha çözülüyor. Artık iki aşığın önünde bir engel yok. Hayata birlikte tutunmak için her şey artık onlara bağlı.

Gönül Dağı dizi hayranları ikinci sezonda Zahide ile Sefer’in mutlu anlarına tanıklık edecektir. İlk sezonun en sevilen karakterlerinden olan ikili, yeni sezona da eminiz ki damga vuracaktır. Ferdi Sancar ile Ecem Özkaya’nın rollerini başarıyla canlandırdıklarını da bir kenara not edelim.

İşte 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 29. bölümünden ilk fragman: