Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden 1 ünlü gitti ama 6 yeni oyuncu geldi!

Savaşçı dizisinden 1 ünlü gitti ama 6 yeni oyuncu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisi Fox TV ekranlarında yoluna Cumartesi akşamları devam ediyor. dizinin 5.sezonu başladı ama yeterli reytingleri alamadığı yorumları da peşini bırakmıyor… Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli dizinin başrolünde bulunuyor. Tamer Karadağlı da Albay Oktay Göktürk karakteri ile hikayeye güç kattı. Ancak onun dönemi tamamlandı.

Albay Göktürk diziye veda etti, Tamer Karadağlı da ilk başta yaptığı anlaşmada olduğu gibi hikayede sadece 6 bölüm kaldı. Ancak diziye ünlü oyuncunun vedasından sonra önemli bir atak da geliyor… Savaşçı dizisinde aksiyonu bol sahneler ve heyecanın da yükselmesini sağlayacak olan 6 yeni karakterin katılması 106. bölümde gerçekleşecek. Bu yeni isimler ile birlikte dizi bir hayli güçlenecek.

Ediz Hun, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz gibi önemli isimleri bünyesine katan Savaşçı dizisi, şimdi de 6 yeni isme kapılarını açıyor.

Dizinin 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 106. bölümde bu yeni karakterler ile tanışacaksınız. Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dahil oluyor. Peki hangi karakterlere imza atacaklar?

Furkan Ak; Bektaş’ın kardeşi “Alper Subaşı” olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, Yener Gürsoy; terör odakları tarafından Türkiye’nin güney sınırı ve sınır ötesinde faaliyet göstermesi için gönderilmiş “Çakal” adlı bir teröriste hayat verecek.

Selim Erdoğan “Şiyar” kod adlı örgüt liderini; Emre Fakıoğlu Çakal’ın iş birliği içine olduğu “Artin” kod adlı teröristi canlandıracak.

Orhan Gediz ve Beyza Eren ise anne-babalarını terör saldırılarında kaybetmiş iki Türkmen kardeşe hayat verecekler.

106. bölüm itibarıyla izleyici karşısında çıkacak oyuncuların çekimleri Eskişehir’de son hız devam ediyor.

Yapımcılığını Limon Yapım/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”, her cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.